Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

ΠΟΣΟ ΑΡΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;; Μάθε πόσο Λευκός Ευρωπαίος είσαι (και άρα απόγονος του Σατανά) χωρίς να δείξεις τα μούτρα σου! Ένα εναλλακτικό τεστ που δεν βασίζεται σε γονιδιακή ανάλυση ή φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά (παρά μόνο στις συνεπακόλουθες προτιμήσεις σας και γιατί είναι χρήσιμο)…

- ‘’…Και καθώς ο άνθρωπος αποτελείται από πνεύμα και σάρκα, γεννιέται το ερώτημα πως αυτά τα δύο επικοινωνούν, καθώς το πνεύμα είναι αυτό, που είτε σε συνειδητό είτε σε ασυνείδητο επίπεδο, κατευθύνει την ανθρώπινη δράση και αποκαλύπτεται στο ανθρώπινο πεδίο. Η απάντηση είναι μέσω του αίματος, το οποίο αποτελεί την συνεχή μεταμόρφωση του αιώνιου πνεύματος που δημιουργεί τα πάντα. Με αυτόν τον τρόπο, μετατρεπόμενο σε υγρή μορφή συνιστά εκείνο τον δίαυλο, διαμέσου του οποίου το προηγούμενο αφηρημένο πνεύμα έρχεται σε επαφή με την ύλη, μεταφέροντας όλα εκείνα τα μηνύματα του πεπρωμένου και της ιστορικής κληρονομιάς στον άνθρωπο, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα την αρχέγονη αποστολή του…Αρχέγονες και ανομολόγητες σκέψεις, έννοιες και αλήθειες αρίφνητες μας πλημμυρίζουν, διαμορφώνοντας τον χαρακτήρα, τη δράση και τα συναισθήματα μας. Οικοδομούν το «Είναι» μας. Αυτός είναι και ο λόγος που αγωνιζόμαστε για την φυλετική μας καθαρότητα, καθώς είναι αυτή που φέρει τις ρίζες και την ταυτότητα μας. Αποτελεί την ουσία ολόκληρης της ύπαρξης μας…’’ & Μια κάρτα με φαινοτύπους της Γερμανίας:

Η φιλοσοφία του συγκεκριμένου τεστ δεν έχει να κάνει με γονιδιακές αναλύσεις (τεστ DNA) ή να εξετάσει τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά κάποιου για να καταλήξει αν είναι Λευκός Ευρωπαίος (Άριος αν πιάσει 80-100% ποσοστό ή Γυφτοάριος έχοντας και αφροασιατικές μίξεις αν πιάσει 50-70% ή εξωευρωπαϊκό ανθρωποσκούπιδο από 0-50%) στέλνοντας κάποιες φωτογραφίες του σαν τα σχετικά τεστ που δώσαμε στο προηγούμενο ιστολόγιό μας (π.χ. με ‘’Λευκόμετρο’’), παρά να το διαπιστώσει αυτό μόνο από τις προτιμήσεις του όπως κάνουν παρομοίως διάφορα αγγλόφωνα τεστ που τα βρήκαμε όμως ελλιπή ώστε να διαλέξουμε κάποιο από αυτά για να σας δώσουμε (π.χ. περιείχαν μόνο δυο τρεις ερωτήσεις σαν τις δικές μας και μπόλικες άσχετες που δεν βοηθάνε στη φυλετική κατηγοριοποίηση). Με μερικές έξυπνες λοιπόν ερωτήσεις και απαντήσεις που παρέχουμε, μπορεί πανεύκολα να διαπιστώσει κάποιος αν πραγματικά είναι Άριος, διότι διαβάζουμε πως τα γονιδιακά τεστ δεν θεωρούνται αξιόπιστα από πολλούς αν και επιστημονικά, όπως και αρκετά που εξετάζουν φυσιογνωμίες διότι μπορεί να είναι κάποιος φαινομενικά Λευκός στο δέρμα, αλλά να έχει λόγου χάρη μογγολικά χαρακτηριστικά στα μούτρα του ή γαμψή μύτη ή να είναι ‘’τηγανοκέφαλος’’ που λένε, ένα γεγονός που θα τον κατέτασσε σε Γυφτοάριο όπως τον περιγράψαμε πρωτύτερα. Οι προτιμήσεις όμως κάποιου ποτέ δεν προδίδουν την καταγωγή του, αφού κάθε φυλετικός τύπος έχει τη δική του συμπεριφορά που διαφέρει από τους υπόλοιπους (και εντός των Αρίων όπως θα καταδείξουμε σε σχετικό δημοσίευμα εν συνεχεία) όπως αποδεικνύει η φυλετική ανθρωπολογία με αμέτρητες επιστημονικές έρευνες ανά λαό (π.χ. ο Σκωτσέζος θεωρείται τσιγκούνης, ο Τούρκος μπαμπέσης, ο Έλληνας φιλότιμος, ο Γερμανός ρομποτάκι που ακόμη και αν δεν υπήρχε Χίτλερ θα έπρεπε να βρει κάποιον παρόμοιο να τον κυβερνήσει, ο Εβραίος φιλάργυρος, ο ανατολίτης δούλος, ο μαύρος τεμπέλης κ.ο.κ.).

Για να αποσαφηνίσουμε τώρα με δυο λόγια τι εννοούμε ως Λευκή Ευρωπαϊκή φυλή ή αλλιώς Άριο κάποιον, πέρα από τις βασικές ανθρώπινες φυλές του Λευκού, Μαύρου, Κόκκινου και Κίτρινου ανθρώπου που εμφανίστηκαν αρχικά με τα παρακλάδια τους έπειτα εντός συγκεκριμένου γεωγραφικού χώρου (Γότθοι, Γαλάτες, Έλληνες με τα δικά τους όπως Δωριείς, Ίωνες κ.α.) ή ευρύτερου (Νορδικοί, Αλπικοί, Μεσογειακοί, Ατλαντοειδείς κ.α.) και τις εθνικότητές τους μετέπειτα (Γάλλοι, Γερμανοί, Σουηδοί κ.α.) πάντα εντός και μόνο του Ευρωπαϊκού χώρου, θα απευθυνθούμε στα ίδια τα ναζιστικά γραπτά εκείνης της εποχής που χρησιμοποίησαν τον ίδιο φυλετικό όρο του ‘’Άριου’’ και τι εννοούσαν προς αποφυγή πάσης φύσεως παρερμηνειών (από το ιστολόγιο hellenicexistence.blogspot.com):

Στα εγχειρίδια αυτά δε σημειώνεται πουθενά ότι ο γερμανικός πληθυσμός συγκαταλέγεται κατ’ αποκλειστικότητα στον νορδικό τύπο, όπως ψευδώς κάποιοι διαδίδουν, αλλά τονίζεται πως αποτελεί σύνθεση έξι διαφορετικών υπο-ομάδων της λευκής φυλής. Υπάρχει απλώς η επισήμανση ότι η νορδική συνιστώσα επέδρασε καθοριστικότερα στην πολιτισμική της ταυτότητα. Ως προς τους Σλάβους πιο συγκεκριμένα, τους θεωρούσαν κανονικότατα κομμάτι της ευρωπαϊκής ομοεθνίας, κατατάσσοντας τους στον βαλτικό και ανατολικοβαλτικό τύπο της λευκής φυλής…«Αυτές οι έξι φυλές σύμφωνα με την νομοθεσία μας καθορίζονται ως Άριες (Νορδικός, Κρομανοειδής, Μεσογειακός , Διναρικός , Βαλτικός , Αλπικός). Άριοι επίσης στην Γερμανία είναι οι άνθρωποι που ανήκουν σε μία από αυτές τις παραπάνω φυλές ή αποτελούν μείξη αυτών. (Μη-άριοι είναι από την άλλη , οι Οριενταλικοί και οι Πρωσοασιάτες ( Αρμενοειδής) ή διασταυρώσεις αυτών των δύο με άλλες φυλές , όπως συμβαίνει και με τους Εβραίους.»). «Οι τελευταίες δυο αυτές ράτσες ( Οριενταλικοί και Αρμενοειδείς) σχηματίζουν τον πυρήνα του Εβραϊκού λαού. Οι ευρωπαϊκές φυλές χαρακτηρίζονται συνολικώς ως Άριοι, και αντίθετα οι ξένες ως προς αυτές φυλές ως "Μη-Άριοι".» 

Να σημειωθεί τώρα κάνοντας μια σύνοψη όλων των εθνοφυλετικών άρθρων που παρουσιάστηκαν στο προηγούμενο ιστολόγιό μας για να μην επαναλαμβανόμαστε ξανά, πως οι προτιμήσεις και η συμπεριφορά κάποιου εξαρτάται από την ράτσα του, διότι αν καθορίζονταν από προπαγάνδα ή ‘’πλύση εγκεφάλου’’, τότε και εμείς (και όσοι συμφωνείτε μαζί μας ιδεολογικά) θα ήμασταν ανθέλληνες πιστεύοντας ότι ανθρώπινες φυλές δεν υπάρχουν όπως επίσης μας μάθανε από τα σχολεία και την τηλεόραση, αλλά θα βλέπαμε πολυπολιτισμικές κοινωνίες και σε χώρες σαν την Ουγγαρία και την Πολωνία λόγου χάρη που δεν υπάρχουν όμως παρόλο που οι πολίτες της εκεί πέρα μαθαίνουν την ίδια αντιρατσιστική προπαγάνδα (π.χ. βλέπουν ίδιες ταινίες με εμάς και στο ίδιο ‘’Φέισμπουκ’’ μπαίνουν όπως και εμείς). Κατά συνέπεια, το να έχει κάποιος αφροασιατικές ή εβραϊκές προτιμήσεις σε πολιτιστικό επίπεδο ας πούμε απαρνούμενος εκείνο της χώρας που ζει, αυτό σημαίνει ότι διαφέρει φυλετικά από εκείνους που το αποδέχονται εκεί πέρα παρόλο που μπορεί να ζει στον ίδιο εδαφικό χώρο και ας είναι φαινομενικά λευκόδερμος, διότι σίγουρα κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου και του σώματός του θα προσδίδουν κάποια εξωευρωπαϊκή του μίξη! 

(σ.σ. καθόλου τυχαίο που οι εν Ελλάδι Αριστεριστές έχουν ίδιες φάτσες με άραβες και τούρκους όπως παρατηρούμε απ’ την άνωθεν φωτογραφία που περιπαιχτικά μας ζητάει να βρούμε τις μεταξύ τους διαφορές!)

– Ο Ρωμαίος ιστορικός Τίτος Λίβιος παραθέτει την ομιλία του Ρωμαίου ύπατου και στρατηγού Manius Acilius το 191 π.X. στα στρατεύματά του κατά τον Β’ Μακεδονικό Πόλεμο [Ιστορία της Ρώμης, 36.17.4-5]: «Τότε, όπως ξέρετε, υπήρχαν Μακεδόνες και Θράκες και Ιλλυριοί, όλα φιλοπόλεμα έθνη, τώρα έχουμε αντιπάλους Σύριους και Έλληνες της Ασίας, οι πιο τιποτένιοι λαοί της ανθρωπότητας και γεννημένοι δούλοι»

«Γιατί για εσάς, άνδρες Αθηναίοι, που είστε πολίτες από τη γέννησή σας, θα ήταν ατιμωτικό να εκτιμάτε οποιοδήποτε ποσό πλούτου πάνω από την καλή καταγωγή» -Δημοσθένης, Παραγραφή υπέρ Φορμίωνος, 36.30


Συνεπώς, θα διαρρηγνύονταν έπειτα και η οποιαδήποτε ομαδική συνοχή (σατανική ή μη) όσο θα μεγάλωνε απ’ τη στιγμή που δεν υπάρχει φυλετική, διότι αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα τότε θα συνέχιζαν να υπάρχουν μέχρι σήμερα πολυεθνικές αυτοκρατορίες σαν τη Βαβυλωνιακή, τη Ρωμαϊκή και της Αυστροουγγαρίας για παράδειγμα, χωρίς ποτέ να διαλυθούν σε τόσα μέρη όσα και οι φυλές που τις απάρτιζαν (π.χ. σήμερα έχουμε πια ξεχωριστά την Ουγγαρία απ’ την Αυστρία) παρόλο που είχαν όλοι την ίδια θρησκεία (π.χ. τη χριστιανική στην Αυστροουγγαρία και τους ίδιους θεούς σαν τον Μάρντουκ στη Βαβυλώνα). Και όταν έχουμε γύρω μας ή στην όποια (σατανική ή μη) ομάδα μας άτομα με ίδιες προτιμήσεις και συμπεριφορές πάνω κάτω, τότε θα έχουμε για παράδειγμα (πολύ πιθανόν) μόνο έναν Εφιάλτη ανάμεσα στους 300 του Λεωνίδα κάποτε στην Σπάρτη που δρούσαν σαν ένα σώμα και μυαλό, ο οποίος παρόλο αυτά (αν και μόνο ένας) έκανε τη ζημιά του προδίδοντάς τους στους Πέρσες (που να είχαμε περισσότερους Εφιάλτες τι θα γινότανε!!!). Κατά συνέπεια, όσους περισσότερους Άριους θα έχει κάποιος επίσης Άριος σατανιστής γύρω του βάσει του τεστ που δίνουμε (80-100% σε ποσοστό υπενθυμίζουμε), τόση περισσότερη συνοχή θα έχει και η όποια ομάδα του. 


– ΤΟ «ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ»
‘’Ο Λάμεχ, εγγονός του Νώε, παντρεύτηκε και όταν η γυναίκα του απέκτησε παιδί, τρόμος κατέλαβε την ψυχή του. Η σάρκα του παιδιού ήταν λευκή σαν το χιόνι και ρόδινη όπως το τριαντάφυλλο, ενώ και τα μαλλιά του ήταν και αυτά λευκά. Ο Λάμεχ, φοβούμενος μήπως δεν ήταν δικό του το παιδί αλλά ενός αγγέλου, έστειλε τον πατέρα του τον Μαθουσάλα στον Ενώχ, που ήδη κατοικούσε με τους αγγέλους, για να τον συμβουλευτεί. Ο Ενώχ τον διαβεβαίωσε ότι ήταν δικό του παιδί, του εξιστόρησε την πτώση των Γρηγορούντων αγγέλων (σ.σ. οι Έκπτωτοι εκ του Παραδείσου Άγγελοι που έγιναν Δαίμονες έτσι) και του προφήτευσε ότι ο Νώε θα επιζούσε από τον κατακλυσμό που θα αφάνιζε τους ανθρώπους και τα προϊόντα των μιαρών ενώσεων με τους εκπεσόντες’’


Και σαν απόγονος του Σατανά που θα είναι όπως μόλις θυμηθήκαμε και πάλι απ’ το Απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ (συν το γενεαλογικό δέντρο που προηγήθηκε από φωτογραφία στην εισαγωγή του παρόντος άρθρου), στην ουσία θα ενσαρκώνει τον ίδιο τον Σατανά (άρα και τα θέλω των δικών Του προτιμήσεων όπως περιγράφονται στη Βίβλο) και δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο (για τις προτιμήσεις που λέγαμε) ότι όλοι οι καλλιτέχνες της σατανικής ‘’μπλακ μέταλ’’ μουσικής που παρουσιάζουμε είναι Λευκοί γηγενείς Σκανδιναβοί (πριν αντιγραφεί ανεπιτυχώς από κάποιους άλλους λαούς), όπως και κάθε παιδί άλλωστε που ενσαρκώνει τους γονείς του μέσα του γονιδιακά:

»is pertinent, you will be quite right in going on with it to the end. and rulers for our cities, not men, but beings of a race that was nobler and more divine, namely, daemons. He acted just as we now do in the case of sheep and herds of tame animals: we do not set oxen as rulers over oxen, or goats over goats, but we, who are of a nobler race, ourselves rule over them»-Plato. Laws 4.713c-d (=Η σκέψη αυτή τον οδήγησε να βάλει, όχι ανθρώπους, αλλά ημίθεους, που είναι από υψηλότερη και πιο θεία φυλή, να είναι οι βασιλείς και οι άρχοντες των πόλεών μας· το έκανε, όπως κάνουμε με τα κοπάδια των προβάτων και άλλων εξημερωμένων ζώων. Γιατί δεν βάζουμε βόδια να κυβερνάνε βόδια, ή τράγους να κυβερνάνε τράγους· αλλά εμάς, που ανήκουμε σε ανώτερη φυλή και τα κυβερνάμε. –Πλάτων, Νόμοι, 4.713c-d)

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ): 

https://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=2108131702255980&cpy& 

 

Φυλή και προσωπικότητα  

Κάθε φυλή διαθέτει τα δικά της σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα. Μάλιστα τα γνωρίσματα αυτά μεταδίδονται κληρονομικά. Είναι αναμενόμενο ότι η κληρονομικότητα επιδρά σημαντικά στην προσωπικότητα του ατόμου. Ωστόσο, ο ρόλος του κοινωνικού περιβάλλοντος στην διαμόρφωση της προσωπικότητας δεν είναι αμελητέος. Από τις διαπιστώσεις αυτές, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: Ποιες είναι οι ψυχικές προδιαθέσεις κάθε φυλής και πόσο μπορεί να επιδράσει το περιβάλλον ώστε να τις εξουδετερώσει; Εν γένει, ποια η σχέση φυλής και προσωπικότητας; Μια εξαιρετική συμβολή στο ζήτημα είναι η μελέτη του Carl Seltzer με τίτλο "Phenotype Patterns of Racial Reference and Outstanding Personality Traits", που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Genetic Psychology. Ο Seltzer μελέτησε γνωρίσματα της προσωπικότητας, ώστε να βρει την συσχέτιση που έχουν με τα ανθρωπολογικά γνωρίσματα. Είναι ίσως η σημαντικότερη του είδους, εφόσον μελετώνται λεπτομερώς τα ψυχικά γνωρίσματα σε σχέση με τους φυλετικούς τύπους.

Το δείγμα αποτελούνταν από 258 φοιτητές του Πανεπιστημίου του Harvard. Τα ανθρωπολογικά γνωρίσματα που ελήφθησαν από κάθε άτομο είναι ο κεφαλικός δείκτης, το ανάστημα, το χρώμα μαλλιών και το χρώμα των ματιών. Βάσει του συνδυασμού των ανθρωπολογικών γνωρισμάτων, τα άτομα ταξινομήθηκαν...
στον Μεσογειακό, Ατλαντοειδή (Keltic στο κείμενο), Νορδικό, ενδιάμεσο Νορδικό-Αλπικό, ενδιάμεσο Μεσογειακό-Νορδικό και Διναρικό τύπο.

Επίσης, σε κάθε άτομο πραγματοποιήθηκε ψυχολογικό τεστ, ώστε να εξαχθούν τα γνωρίσματα της προσωπικότητάς του. Τα γνωρίσματα που εξετάστηκαν είναι σε γενικές γραμμές τα εξής: αστάθεια χαρακτήρα, συγκροτημένος χαρακτήρας ή όχι, αλλαγές στη διάθεση, εκφραστικότητα, συστηματικότητα, θέληση, πνευματικές δυνατότητες, αντιμετώπιση της ζωής, ομιλητικότητα, κοινωνικότητα. Ο παρακάτω πίνακας δείχνει το πώς κατανέμονται τα γνωρίσματα της προσωπικότητας ως προς τον φυλετικό τύπο. Έχουν αφαιρεθεί οι μικτοί τύποι γιατί δεν μπορούν να μας δώσουν συμπεράσματα, πλην του Νορδικού-Αλπικού, επειδή λόγω του κριτηρίου της βραχυκεφαλίας μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν ως Αλπικός.

  Παίρνοντας τα γνωρίσματα της προσωπικότητας με τη σειρά θα δούμε ποια συνδέονται με κάθε φυλετικό τύπο. Το πρώτο γνώρισμα έχει να κάνει με μια ψυχοσωματική αστάθεια, από αντιδράσεις που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα. Οι Μεσογειακοί έχουν ελάχιστες νευρικές αντιδράσεις, ενώ μέγιστο βρίσκουμε στους Νορδικούς. Περνώντας στα βασικά γνωρίσματα της προσωπικότητας, την πιο συγκροτημένη προσωπικότητα έχουν οι Διναρικοί και οι Ατλαντοειδείς, ενώ αστάθεια παρουσιάζουν οι Μεσογειακοί. Οι Αλπικοί εμφανίζουν τη μεγαλύτερη διακύμανση στην διάθεσή τους.

Τα πιο δραστήρια άτομα είναι οι Διναρικοί και Νορδικοί, ενώ οι λιγότερο δραστήριοι είναι οι Αλπικοί και οι Μεσογειακοί. Από την άλλη, μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία δείχνουν οι Μεσογειακοί, ενώ τη λιγότερη οι Διναρικοί και οι Αλπικοί. Ουδέτερη στάση μη κοινωνικής παρέμβασης κρατούν περισσότερο οι Αλπικοί και οι Ατλαντοειδείς και την πιο ενεργή στάση οι Νορδικοί.

Τρόπο ζωής με μια συστηματικότητα ακολουθούν Μεσογειακοί και Διναρικοί και λιγότερο οι Νορδικοί. Οι Νορδικοί και οι Αλπικοί είναι αυτοί που δρουν λιγότερο αυθόρμητα και λαμβάνουν περισσότερο υπόψη κανόνες και νόρμες πριν δράσουν. Οι Μεσογειακοί είναι οι πιο αυθόρμητοι. Οι Αλπικοί και οι Ατλαντοειδείς έχουν την μεγαλύτερη συναίσθηση του εαυτού τους, είναι οι πιο συνειδητοποιημένοι, ενώ οι λιγότερο συνειδητοποιημένοι είναι οι Διναρικοί. Ισχυρή εσωτερική δύναμη έχουν περισσότεροι οι Νορδικοί και οι Διναρικοί.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον φυσικό κόσμο δείχνουν Αλπικοί και Ατλαντοειδείς. Μια διάθεση για πρακτικότητα βρίσκουμε σε Ατλαντοειδείς, Μεσογειακούς και Διναρικούς και τη λιγότερη στους Αλπικούς. Ιδεαλιστική ενατένιση έχουν περισσότεροι οι Μεσογειακοί και οι Νορδικοί. Υψηλότερες καλλιτεχνικές ευαισθησίες εντοπίζονται στους Ατλαντοειδείς.

Την πιο πραγματιστική αντίληψη της ζωής την βρίσκουμε στους Διναρικούς, την πιο ανθρωπιστική στους Ατλαντοειδείς, την πιο πολιτική στους Νορδικούς και την πιο καλλιτεχνική στους Μεσογειακούς. Μεσογειακοί και Αλπικοί πιο συχνά από τους υπόλοιπους δεν έχουν αποκτήσει κάποιο σκοπό στη ζωή τους, ενώ οι Διναρικοί βρίσκονται στην αντίπερα όχθη.

Οι Μεσογειακοί έχουν την μεγαλύτερη ικανότητα έκφρασης, είτε ως προς τις κινήσεις του σώματος, είτε μέσω της ομιλίας. Οι Αλπικοί είναι χαμηλά, ακόμη πιο χαμηλά στην ικανότητα αυτή είναι οι Διναρικοί. Δυσκολία στην έκφραση μέσω του σώματος έχουν και οι Νορδικοί.

Έντονα κοινωνικοί είναι οι Διναρικοί και οι Ατλαντοειδείς. Οι πιο ντροπαλοί είναι οι Αλπικοί και οι λιγότερο ντροπαλοί είναι οι Μεσογειακοί. Επίσης, πιο συχνά τάση απομόνωσης ώστε να ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους έχουν οι Μεσογειακοί.

Ο εμβριθής μελετητής θα διαπιστώσει την σημασία της φυλετικής ιδιοσυστασίας στην διαμόρφωση της προσωπικότητας. Ο Setlzer κρίνει ότι η επίδραση του φυλετικού παράγοντα δεν είναι μεγάλη, ωστόσο πιθανότατα υποχρεώνεται να το πει γιατί δημοσιεύει στην πρώιμη μεταπολεμική περίοδο. Όσοι αναγνωρίζουν τους φυλετικούς τύπους, κατανοούν ότι ο πίνακας δίνει ενδείξεις σύνδεσης φυλής και προσωπικότητας. Να μην ξεχνάμε ότι η μελέτη έγινε σε φοιτητές ενός διάσημου ιδιωτικού πανεπιστημίου, όπου τα άτομα που σπουδάζουν έχουν παρόμοιο κοινωνικό και οικονομικό προφίλ, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαφορές που δίνει ο πίνακας θα ήταν ακόμη έντονες αν το δείγμα αποτελούνταν από ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων.

Από τον πίνακα προκύπτουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τα ψυχικά γνωρίσματα των φυλετικών τύπων. Τα γνωρίσματα της προσωπικότητας που εξετάστηκαν φαίνεται να ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό με τις παρατηρήσεις των ανθρωπολόγων. Το συμπέρασμα είναι ότι φυλή και προσωπικότητα συνδέονται. Οι περιγραφές της φυλετικής ψυχολογίας φαίνεται να επικυρώνονται, ωστόσο απαιτούνται περισσότερες μελέτες στο ίδιο πνεύμα για να σχηματίσουμε μια ευκρινέστερη εικόνα.

ΠΗΓΗ: http://fyletika.blogspot.com/2019/01/blog-post_7.html